Overspringshandlinger – kender du det?


Jeg kender det godt. Jeg skal have skrevet en blog eller et nyhedsbrev.

Men det kræver, at jeg er i det rette humør, eller det kræver at jeg har orden på mit bord, eller det kræver at solen skinner, eller det kræver at….

Kender du ikke det, at der er en opgave, du skal have gjort, men opgaven bliver udsat, for at blive udsat, for at blive udsat, til du har mere overskud.

Det er måske ikke helt så grelt som i videoen, men vi kender det vist godt allesammen, hvis vi skal være ærlige..

Det nemmeste ville jo være, at uddelegere de opgaver, der har det med at blive udskudt. Hvis du kan det, så gør det og opbyg dit job med de opgaver, du synes er mest interessante.

Hvad kan du gøre for at hjælpe dig selv, hvis du ikke har en assistent ansat, og du ikke ønsker, at gøre som på videoen og i stedet finder på alle mulige andre ting?

Du skal øve dig selv op til at ændre perspektiv!

Du kan ændre perspektiv ved enten:

Punkt 1: Ved at kigge på opgaven ud fra et perspektiv, der kunne være, hvad er det du ønsker at undgå, ved at udføre opgaven? Hvad er konsekvensen, ved ikke at udføre opgaven?

Punkt 2: Eller omvendt, hvad vil det give dig, at du kan sætte et flueben ved opgaven? Og – hvad kunne du give dig selv af belønning, for at have udført opgaven?

Punkt 3: Hvis opgaven bare er møj irriterende og uinteressant, så få den hurtigst muligt overstået, det er mit bedste bud. Eller sæt et bestemt tidspunkt på, til senest at få opgaven fra hånden. Min erfaring siger mig dog, at selv opgaver vi udsætter til senere, stadig fylder hos os i underbevidstheden. Det eneste du får ud af at udsætte opgaven, for at udsætte, er at du overbebyrder dig selv.

Derfor drop alle oversprings handlingerne og hop direkte ud i opgaven.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at dele dine erfaringer eller stille et spørgsmål til oversprings handlinger i feltet nederst i bloggen.

Nu kan jeg sætte et flueben, her hos mig.

Ha’ en god dag:)

NB! Hvis du ønsker, at abonnerer på mine blogs, så kig øverst oppe, der kan du følge mine blogs ved at klikke på follow..

Udgivet af

HUMAN COMPANY

Jeg hjælper mine kunder med at udvikle relationer og organisationer - min mission er at udvikle positive relationer og resultater. Derudover er jeg certificeret stresscoach.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s